Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Σώματα που έχουν ακόμη σημασία

Σε συνεργασία
με το Birkbeck Institute for the Humanities

Κύκλος: Θεωρία στο Μέγαρο: φιλοσοφία, κριτική, ιστορία
Επιμέλεια κύκλου: Κώστας Δουζίνας, Βουλευτής Α΄ Πειραιά, Διευθυντής του Birkbeck Institute for the Humanities

Ομιλήτρια: Judith Butler, Καθηγήτρια στο University of California, Berkeley (Birkbeck Institute Professorial Fellow)

Προλογίζει και συντονίζει η Έλενα Τζελέπη, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών στο Birkbeck Institute for the Humanities και Διδάκτωρ φιλοσοφίας του New School of Philosophy στη Νέα Υόρκη

Μία από τις σημαντικότερες θεωρητικούς των σπουδών φύλου, την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας Τζούντιθ Μπάτλερ, υποδέχεται το Megaron Plus την Τετάρτη 11 Μαΐου. Η αμερικανίδα φιλόσοφος θα παρουσιάσει τη διάλεξη με τίτλο «Σώματα που έχουν ακόμη σημασία».

http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=3186

1 σχόλιο:

  1. Πρόσφατα αγοράσαμε το σπίτι μας με τη βοήθεια του κ. Benjamin Lee, ενός υπευθύνου δανείων που με βοήθησε και τον σύζυγό μου με δάνειο 5.000.000 USD και η όλη εμπειρία ήταν χωρίς άγχος και μας άφησε απίστευτα ικανοποιημένους. Ήμασταν εκτός κράτους, αλλά η απόσταση δεν ήταν θέμα και ο κ. Benjamin Lee ήταν πάντα διαθέσιμος για συζήτηση. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στον κ. Benjamin Lee και την ομάδα του για ενεργό καθήκον των αιτούντων δανείων να χρησιμοποιούν τον κ. Benjamin Lee σε οποιοδήποτε είδος δανείου. Ο κ. Benjamin Lee Πληροφορίες Επικοινωνίας, email: 247officedept@gmail.com Ή WhatsApp Chat: + 1-989-394-3740 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή